Sugar specialities

Suiker kent voor ons geen geheimen. Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van halffabrikaten op basis van natuurlijke geselecteerde suikers behoren we tot de top in de markt: van vloeibare stropen, allerlei suikerpasta’s tot droge specialiteiten. Ons uitgebreid assortiment wordt verdeeld naar de ambachtelijke en industriële voedingsindustrie in meer dan 40 landen. Kwaliteit is onze specialiteit en dat valt duidelijk in de smaak.

Undefined

Over Belgosuc

we sweeten the food industry with our outstanding quality

Belgosuc streeft naar excellence. Want ultieme kwaliteit - zowel van onze producten als van onze productie- en bedrijfsprocessen - is het doel waar we op focussen. Steeds fijner, preciezer, efficiënter … Daarom investeren we continu in innovatie, verregaande kwaliteitsbewaking en vernieuwende productontwikkeling.

 

 

Vooruitstrevend in innovatie

De continue groei van onze onderneming is geen toeval. Naast een voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de producten zijn innovatie, duurzaamheid en flexibiliteit de belangrijkste ingrediënten van ons succesrecept. In onze laboratoria blijven we nieuwe producten ontwikkelen, met respect voor de natuur en op maat van de klant.

De productiefaciliteiten, van de installaties tot de productielijnen, zijn hightech. Dat levert niet alleen scherpe productietijden op maar ook topproducten die dankzij een competitieve prijszetting klanten kunnen overtuigen.

 

Inside Belgosuc

Respect voor mens en milieu

Wie werkt met een natuurproduct, moet ook zacht zijn voor de natuur. Daarom streven we ernaar onze productie zo duurzaam mogelijk te organiseren, met het grootste respect voor de omgeving. En dat begint al bij een zorgvuldige selectie en controle van de grondstoffen.

De productieprocessen zelf verlopen met maximale aandacht voor hygiëne en veiligheid (conform de Food Safety System Certification FSSC 22000). Maar duurzaamheid gaat voor ons veel verder. Op het vlak van mobiliteit, energiereductie, recyclage en afvalbeheer denken we vooruit. Met onze klanten gaan we ten slotte consequent langetermijnrelaties aan. We willen in alle markten waar we actief zijn een betrouwbare partner zijn.

 

We staan dicht bij onze klanten

Onze producten kunnen bij een gevarieerd klantenbestand rekenen op een grote waardering. En dat is geen toeval. We houden er ons aan om elke klant, in welke sector hij ook actief is, persoonlijk te benaderen, hem regelmatig te bevragen en optimaal op zijn wensen in te spelen. Alleen zo slagen we erin producten te ontwikkelen die volledig tegemoet komen aan de behoeften van de klant en dragen we bij tot de realisatie van een kwalitatief hoogstaand eindproduct voor mens én dier. Een nauw klantencontact is wellicht het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle en duurzame samenwerking.

 

Vacatures

Werken bij Belgosuc?
Om de continue groei van Belgosuc te kunnen volgen zoeken wij een operator productie